Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродајни Дизајн Ентеријера

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Малопродајни Дизајн Ентеријера Клијент тражи креативан дизајн који добро представља бренд. Назив 'Хивеометриц' формиран је од две речи 'кошница' и 'геометријска', што једноставно говори о главном концепту и визуелизује дизајн. Дизајн је инспирисан производом хероја бренда, електричном кухалиштем у облику саћа. Замишљен као накупина саћа, зидних и плафонских карактеристика у уредним финишама, неприметно спајају и преплићу сложене геометријске форме. Линије су осјетљиве и чисте, што резултира углађеним савременим изгледом који симболизује бесконачну машту и креативност.

Име пројекта : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Име дизајнера : Alain Wong, Име клијента : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Малопродајни Дизајн Ентеријера

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.