Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица У Дневној Соби

Cat's Cradle

Столица У Дневној Соби Бројке или влакна, дилема тренутног дизајнерског процеса. Сви смо почетници, али неки од нас морају радити на томе. Дизајнери у почетку проматрају сваку доступну технику и науче је неке. С временом (~ 10.000 сати) стичемо олакшице (-е) које уздижу / популаризују / персонализирају / економишу нашу игру. Дакле, фасцинирана сам тренутном фасцинацијом медијима који предлажу да је најосновнији грађевни блок цифра, коју лако контролише. Бројка није јединица која ствара живот, већ је само заокруживање на најмање уобичајени називник мањи од влакана. Дизајн је најмање крпа, дробљења и влакана.

Име пројекта : Cat's Cradle, Име дизајнера : Stoel Burrowes, Име клијента : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Столица У Дневној Соби

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.