Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Iwan Residence

Стамбена Кућа Овај пројекат је луксузна резиденцијална резиденција у власништву клијента са огромном наклоношћу према врхунским савременим дизајном, али дубоком наклоношћу према гламурозном исламском духу. Ово је била прилика да се реализује дуго жељени циљ и тежња да се здруже ова два диверзификована стила и одржи неспутани осећај и свест фузије између ових тема. То је више попут мијешања различитих, свјетова, идеологија и епоха - научнофантастичне менталне слике историјске палаче од 1000 ноћи, која пролази кроз огромно лице у 21. футуристичку ауру.

Име пројекта : Iwan Residence, Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Стамбена Кућа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.