Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двосед

Mowraj

Двосед Моврај је двосед који је дизајниран да уобличи дух етничких египатских и готских стилова. Облик је изведен из Новрага, египатске верзије измуљивачких муља измијењених како би утјеловио готички штих, а да не угрози његову етничку антеилувијску суштину. Дизајн је црно лакиран, на којем су уграђене гравуре етничког египатског ручног израде на рукама и ногама, као и богата баршунаста пресвлака додана вијцима и вучним прстенима што јој даје средњовековни бачени изглед готичког изгледа.

Име пројекта : Mowraj , Име дизајнера : Dalia Sadany, Име клијента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Двосед

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.