Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Паковања Жвакаћих Гума

ZEUS

Дизајн Паковања Жвакаћих Гума Дизајн паковања за жвакаће гуме. Концепт овог дизајна је "подстицање осетљивости". Циљеви производа су мушкарци у двадесетим годинама, а ти иновативни дизајни помажу им да инстиктивно покупе производе у трговинама. Главни визуални материјали изражавају спектакуларни поглед на природни феномен који се повезује са сваком аромом. ТХУНДЕР СПАРК за тврдоћу и наелектришујући укус, СНОВ СТОРМ за смрзавање и снажно хлађење, а РАИН СХОВЕР за арому влажног, сочног и воденог смисла.

Име пројекта : ZEUS, Име дизајнера : Yoichi Kondo, Име клијента : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Дизајн Паковања Жвакаћих Гума

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.