Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уредска Унутрашњост

Container offices

Уредска Унутрашњост У великој хали од 4000 метара квадратних, белгијски дизајнери Фиве АМ поставили су 13 рабљених контејнера за испоруку како би створили канцеларијски простор за две штампарске компаније Друкта & Формаил. Концепт је био да се створи одређено искуство за сваког посетиоца / корисника, повезујући канцеларије између радионице тако да шефови могу да виде своје запослене, а посетиоци могу да истраже огромне машине. Три контејнера искачу из зграде да би добили што је више могуће природне светлости, оба смештена кроз постојеће утоварне докове.

Име пројекта : Container offices, Име дизајнера : Five Am, Име клијента : Five AM.

Container offices Уредска Унутрашњост

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.