Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелни Идентитет

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Визуелни Идентитет Ле Цоффрет је шармантан дизајнерски кревет и доручак у срцу Валле д'Аоста. Пројекат је замишљен у апсолутном поштовању аутентичног стила: дакле камени зидови, дрвене греде и антикни намештај. Круг који симболизује небо над троуглом који представља планину, на којој се налази Б&Б, од идеје о успону човека у небо. Онциале фонт ревидиран у модерној верзији за памћење келтског порекла долине с правом уравнотежује и подржава снажан и важан симбол како би се коначно добио логотип који је лако препознати и лако ухватити у оку.

Име пројекта : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Име дизајнера : Laura Ferrario, Име клијента : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Визуелни Идентитет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.