Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вешалица

Nobolu

Вешалица Дизајниран од стране Схинн Асано-а са позадином графичког дизајна, Сен је 6 комадна челична гарнитура која 2Д линије претвара у 3Д облике. Сваки комад, укључујући „ноболу носач за вјешалице“, створен је линијама које умањују вишак како би се изразила и форма и функционалност у низу апликација, инспирисаних јединственим изворима као што су традиционални јапански занат и обрасци. Нобалу постоље за вјешалице инспирисано је облицима јапанских хијероглифа. Дно је трава, средина је сунце, а врх је дрво, што значи да сунце излази.

Име пројекта : Nobolu, Име дизајнера : Shinn Asano, Име клијента : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Вешалица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.