Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Торба

Diana

Торба Торба увек има две функције: да ствари стави унутра (онолико колико се у њу може угурати) и да изгледа лепо, али не и суштински тим редоследом. Ова торба испуњава оба захтева. Јединствен је и другачији од осталих торби због комбинације материјала који се користе за израду: плексиглас са текстилном кесом. Торба је врло архитектонског карактера, једноставна и чиста у свом облику, али ипак функционална. У својој конструкцији он је почаст Баухаусу, његовом погледу на свет и његовим мајсторима, али је ипак врло модеран. Захваљујући плексију, врло је лаган и његова сјајна површина привлачи пажњу.

Име пројекта : Diana, Име дизајнера : Diana Sokolic, Име клијента : .

Diana Торба

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.