Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Торба

Diana

Торба Торба увек има две функције: да ствари стави унутра (онолико колико се у њу може угурати) и да изгледа лепо, али не и суштински тим редоследом. Ова торба испуњава оба захтева. Јединствен је и другачији од осталих торби због комбинације материјала који се користе за израду: плексиглас са текстилном кесом. Торба је врло архитектонског карактера, једноставна и чиста у свом облику, али ипак функционална. У својој конструкцији он је почаст Баухаусу, његовом погледу на свет и његовим мајсторима, али је ипак врло модеран. Захваљујући плексију, врло је лаган и његова сјајна површина привлачи пажњу.

Име пројекта : Diana, Име дизајнера : Diana Sokolic, Име клијента : .

Diana Торба

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.