Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Наруквица

Fred

Наруквица Постоје многе врсте наруквица и наруквица: дизајнери, златни, пластични, јефтини и скупи ... али прелепи какви јесу, све су увек једноставно и само наруквице. Фред је нешто више. Ове манжете у својој једноставности оживљавају племенитост старих времена, а опет су модерне. Могу се носити и голим рукама и на свиленој блузи или у црном џемперу и увек ће додавати додир разреда особи која их носи. Ове наруквице су јединствене јер долазе као пар. Веома су лагане због чега их носе беспрекорно. Ношењем њих сигурно ће се приметити!

Име пројекта : Fred, Име дизајнера : Diana Sokolic, Име клијента : .

Fred Наруквица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.