Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Накит-Минђуше

Eclipse Hoop Earrings

Накит-Минђуше Постоји једна појава која непрекидно хара над нашим понашањем, заустављајући нас мртвим у нашем трагу. Астролошки феномен помрачења Сунца заинтригирао је људе из најранијих доба човечанства. Од изненадног потамњења неба и мрље сунца бацила је дугу сенку страха, сумње и чуда на маште. Запањујућа природа помрачења Сунца оставља трајан утисак на све нас. 18К минђуше од белог злата са дијамантским еклипсама инспирисане су помрачењем Сунца из 2012. године. Дизајн покушава да ухвати тајанствену природу и лепоту сунца и месеца.

Име пројекта : Eclipse Hoop Earrings, Име дизајнера : Takayas Mizuno, Име клијента : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Накит-Минђуше

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.