Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформабилни Софа

Mäss

Трансформабилни Софа Желео сам да направим модуларни кауч који би могао да се трансформише у неколико засебних решења за седење. Цео намештај се састоји од само два различита комада истог облика да би се формирала разна решења. Главна конструкција је исти бочни облик наслона за руке, али само дебљи. Наслони за руке се могу окренути за 180 степени да бисте променили или наставили главни комад намештаја.

Име пројекта : Mäss, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : .

Mäss Трансформабилни Софа

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.