Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

ADJUSTABLE

Лампа Наше лампе одговарају специфичним потребама, истовремено су свестране и интерактивне, као и далеко изван рутине укључивања / искључивања. Ове лампе дају се читавом свету нијанси и светлости, мада огромном распону амбијента у домету и ситуационих потенцијала све до тачке која омогућава прилагођавање нечијег расположења. Ова дизајнерска линија обухвата карактеристике својствене харизматичном производу, иако авангардног духа и иновативног дизајна, иако представља новитет. Можемо ли са вама поделити ове утиске?

Име пројекта : ADJUSTABLE, Име дизајнера : E. ROTA JOVANI, Име клијента : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Лампа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.