Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дрвена Кашика

Balance

Дрвена Кашика Идеално обликована и избалансирана за кување, ова ручно изрезбарена кашика из стабла крушке био је мој покушај да редефинишем дизајн посуђа користећи један од најстаријих материјала који користи човечанство, дрво. Здјелица са кашиком била је изрезбарена асиметрично да стане у угао лонца за кухање. Ручка је обликована са суптилном кривином, што чини идеалан облик за десног корисника. Трака љубичастог уметка додаје мало карактера и тежине делу кашике. А равна површина на дну дршке омогућава да кашика сама стоји на столу.

Име пројекта : Balance, Име дизајнера : Christopher Han, Име клијента : natural crafts by Chris Han.

Balance Дрвена Кашика

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.