Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купатило

Passion

Купатило Ова купаоница утјеловљује Ианг и Иин, црно и бијело, страст и мир. Природни мермер даје овој соби оригиналан и јединствен осјећај. И како увек тражимо природан осећај, одлучио сам да користим органске материјале, који стварају заиста мирну атмосферу. Плафон је као завршни додир који уноси унутрашњу хармонију у ову собу. Мноштво огледала чини да је просторније. Прекидачи, утичнице и додаци су изабрани тако да се уклапају у четкану хромирану шему боја. Брушени хром изгледа елегантно према црној плочици и уклапа се у унутрашњост.

Име пројекта : Passion, Име дизајнера : Julia Subbotina, Име клијента : Julia Subbotina.

Passion Купатило

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.