Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Канцеларијски Мали Обим

Conceptual Minimalism

Канцеларијски Мали Обим Дизајн ентеријера је прушен естетском, али не и функционалном минимализму. Простор отвореног плана наглашен је чистим линијама, великим остакљеним отворима који дозвољавају обиље природне дневне светлости, омогућавајући линији и равнини да постану основни структурни и естетски елементи. Недостатак правих углова одредио је потребу за динамичнијим приказом простора, док избор лагане палете боја у комбинацији са материјалном и текстурном разноликошћу омогућава јединство простора и функције. Недовршени бетонски слојеви уздижу се на зидове како би додали контраст између бело-меког и грубо-сивог.

Име пројекта : Conceptual Minimalism, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Канцеларијски Мали Обим

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.