Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Божићна Честитка

Season´s Greetings

Божићна Честитка Папир је направљен од 100% памука који својом мекоћом има пријатан додир наглашавајући везу с модом. Јасан и стилски дизајн картице подвлачи идентитет ЦБР-а као водеће компаније у модерној женској одећи. Рудолпх, црвени ноз комбинује посао и Божић: На први поглед, рогови су му непромењени, тек други поглед показује малу промену вешала. Поред овог детаља, шал открива карактер модне компаније.

Име пројекта : Season´s Greetings, Име дизајнера : Jens Lattke, Име клијента : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Божићна Честитка

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.