Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Позоришна Столица

Thea

Позоришна Столица МЕНУТ је дизајнерски студио усмерен на дечији дизајн, са јасним циљем да се мост споји са оним за одрасле. Наша филозофија је да понудимо иновативну визију животног стила савремене породице. Представљамо ТХЕА, позоришну столицу. Седите и сликајте се; створите своју причу; и зови своје пријатеље! ТХЕА жариште је леђа, која се може користити као позорница. У доњем делу се налази фиока која једном отворила скрива наслон столице и омогућава мало приватности 'луткару'. Дјеца ће пронаћи лутке с прстима у фиоци како би заједно са својим пријатељима играле представе.

Име пројекта : Thea, Име дизајнера : Maria Baldó Benac, Име клијента : MENUT.

Thea Позоришна Столица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.