Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа Морске Хране

PURE

Амбалажа Морске Хране Концепт ове нове линије производа је "Без". Једноставно речено, створили смо необично опуштен дизајн. Обично су за конзервиране морске плодове тамна и претрпана амбалажа, наш дизајн је "без икаквог" оптичког баласта. С друге стране, асортиман је такође намењен алергичарима и људима осетљивим на храну. Тако да изгледа готово намерно нека врста медицинског. Продаја је започета у јануару 2013. године и изузетно је успешна. Повратне информације малопродајног предузећа су: Дуго смо чекали на добар и добро осмишљен концепт. Купцу ће се свидети.

Име пројекта : PURE, Име дизајнера : Bettina Gabriel, Име клијента : gabriel design team – Hamburg.

PURE Амбалажа Морске Хране

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.