Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа Морске Хране

PURE

Амбалажа Морске Хране Концепт ове нове линије производа је "Без". Једноставно речено, створили смо необично опуштен дизајн. Обично су за конзервиране морске плодове тамна и претрпана амбалажа, наш дизајн је "без икаквог" оптичког баласта. С друге стране, асортиман је такође намењен алергичарима и људима осетљивим на храну. Тако да изгледа готово намерно нека врста медицинског. Продаја је започета у јануару 2013. године и изузетно је успешна. Повратне информације малопродајног предузећа су: Дуго смо чекали на добар и добро осмишљен концепт. Купцу ће се свидети.

Име пројекта : PURE, Име дизајнера : Bettina Gabriel, Име клијента : gabriel design team – Hamburg.

PURE Амбалажа Морске Хране

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.