Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Табела За Интеракцију

paintable

Табела За Интеракцију Сликар је вишенаменски сто за свакога, то би могао бити обичан сто, цртеж или музички инструмент. Можете користити различите врсте боја да бисте сликали на површини стола да бисте створили музику са пријатељима или породицама, а површина ће сензорима у боји пренијети цртеж у мелодију. Постоје два начина цртања, креативно цртање и цртање музичких нота, деца могу нацртати све што желе да створе случајну музику или помоћу правила које дизајнирамо да попунимо боју на одређеном положају како би дечји ритам приредили.

Име пројекта : paintable, Име дизајнера : Nien-Fu Chen, Име клијента : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Табела За Интеракцију

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.