Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерактивна Четкица За Зубе

TTONE

Интерактивна Четкица За Зубе ТТоне је интерактивна четкица за зубе за децу која пушта музику без традиционалних батерија. ТТоне снима кинетичку енергију произведену дејством четкања. Концепт је да четкање буде занимљивије за дете, а да истовремено развија здраве хигијенске навике зуба. Музика долази из заменљиве четкице, Када се четкица замени они добијају нови музички тон заједно са новом четкицом. Музика забавља дете, подстичући их да четкају тачно време, истовремено омогућавајући родитељима да знају да ли је дете завршило време четкања или не.

Име пројекта : TTONE, Име дизајнера : Nien-Fu Chen, Име клијента : Umeå Institute of Design .

TTONE Интерактивна Четкица За Зубе

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.