Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Desire

Столица Десире је столица која има за циљ да повећа вашу страст и пожуду својим глатким обликом и меком бојом. Није за људе који траже опуштање, то је столица за несташне људе који траже задовољство за сва чула. Првобитна идеја била је инспирисана обликом сузе, али током моделирања она се изобличила како би добила ову нежну и грациозну фигуру, изазвала осећај да желите да вас додирну, да будете искориштени, да буде у вашем власништву.

Име пројекта : Desire, Име дизајнера : Vasil Velchev, Име клијента : MAGMA graphics.

Desire Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.