Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерфејс Плоче За Прање

Project Halo

Интерфејс Плоче За Прање Ово је потпуно нови концепт интерфејса за перилицу. На овом додирном екрану биће вам много лакше користити него пуно дугмета или велики точак. Одвешће вас да одаберете корак по корак, али неће вас толико размишљати. Желимо да прикаже визуализатор различитих боја када одаберете другу врсту тканине и цикла, тако да сада може бити цоол ствар за ваш дом. Телефон ће вам бити даљински, добићете обавештење и извештавати о њему, а путем Интернета ћете послати команду у машину за прање веша.

Име пројекта : Project Halo, Име дизајнера : Juan Yi Zhang, Име клијента : eico design.

Project Halo Интерфејс Плоче За Прање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.