Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кабриолетни Уређај За Образовање

Pupil 108

Кабриолетни Уређај За Образовање Ученик 108: Најприступачнији Виндовс 8 кабриолетни уређај за образовање. Ново сучеље и потпуно ново искуство у учењу. Ученик 108 обрушава се и на свету таблетних и лаптоп рачунара, прелазећи између њих две ради побољшања перформанси у образовању. Виндовс 8 отвара нове могућности учења, омогућујући студентима да у потпуности искористе могућност додирног екрана и безброј апликација. Део Интел® образовних решења, Пупил 108 је најповољније и најприкладније решење за учионице широм света.

Име пројекта : Pupil 108, Име дизајнера : Jp Inspiring Knowledge, Име клијента : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Кабриолетни Уређај За Образовање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.