Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брош

Chiromancy

Брош Свака особа је јединствена и оригинална. То се види и по обрасцима на нашим прстима. Нацртане линије и знакови наших руку такође су прилично оригинални. Поред тога, свака особа има низ камења, који су им по квалитету блиски или повезани са личним догађајима. Све ове карактеристике дају проматрачу који размишља, толико поучних и атрактивних, што омогућава стварање персонализованог накита на основу ових линија и знакова појединих ствари. Ова врста украса и накита - формира ваш лични уметнички код

Име пројекта : Chiromancy, Име дизајнера : Victor A. Syrnev, Име клијента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Брош

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.