Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

sa.de01

Лампа Сарах Дехандсцхуттер ствара органске форме које тешко могу бити дизајниране на папиру, јер су директно последица својстава материјала. Тканина развучена преко закривљеног штапа резултира у природном и елегантном облику калежа. Због своје асиметричне форме, изгледа различито од сваке тачке гледишта, што сугерише кретање у току. Калеж се размножава у калупу, у појачаном гипсу. Светлост се одбија од непрозирне беле површине, стварајући титрајући киаросцуро, наглашавајући веома течан облик. Лампа је обешена металном шипком која одржава форму у равнотежи

Име пројекта : sa.de01, Име дизајнера : Sarah Dehandschutter, Име клијента : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Лампа

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.