Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Схисха

Shapes hookah

Схисха 1) јединственог дизајна 2) широка употреба нерђајућег челика 3) стакло ручно обликовано за максималан контакт дима / течности 4) прскалица на врху гаса за још више додира дима / течности 5) вентил се може заменити другим цревом 6) Посуда за дуван обликована је за дужи дим, али спречава да се дуван прегрева, дуван не треба да се напреже 7) сви прикључци су намотани и непропусни за ваздух 8) црева од силикона за прехрамбене производе, за разлику од традиционалних црева, могу се многоструко опрати нема ризика од хрђе или труљења, силикон не упија ароме

Име пројекта : Shapes hookah, Име дизајнера : Shapes, Forta Group llc, Име клијента : Shapes hookahs.

Shapes hookah Схисха

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.