Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Телевизија Под Водством

XX265

Телевизија Под Водством Пластични дизајн ормара разликује се од конвенционалних модела са укупном текстуром и сјајном површином лево испод екрана за лого и визуелну илузију. Зависно од БМС методе израде, модел је веома исплатив док истовремено има смисла за дизајн. Дизајн сталка стола има непрекидан облик који струји од леђа до публике кроз хромирану траку са ефектима. Дакле, и дизајн ормара и дизајн постоља се надопуњују.

Име пројекта : XX265, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

XX265 Телевизија Под Водством

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.