Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уређај За Дигитално Видео Емитовање

Tria Set Top Box

Уређај За Дигитално Видео Емитовање Триа је један од најновијих паметних телевизора компаније Вестел који пружа дигиталну технологију емитовања за ТВ кориснике. Триа је најважнији лик "скривена вентилација". Скривена вентилација омогућава стварање јединствених и једноставних дизајна. Међутим, унутар пластичног поклопца постоји метални кофер који се користи за спречавање прегревања производа. Остале техничке карактеристике кутије су; пружа пуне технолошке функције као што су репродукција различитих медија (музика, видео, фотографије) путем интернета и личних медијских складишта. Триа оперативни систем је Андроид В4.2 Јелли Беан систем.

Име пројекта : Tria Set Top Box, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Уређај За Дигитално Видео Емитовање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.