Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пијем кафу и тацна

LOA Coffee Cup

Пијем кафу и тацна Испијање кафе означава почетак дана, је изговор за састанке и дефинише крај ручка, не заборављајући да за неке представља почетак проширеним сати рада и студирања. Живот, рад и забава су простори и активности које су повезане са актом пије кафу. То је разлог зашто дизајн чаше је континуирана авион намерава да усвоји технику "Оригами" као морфолошком изражавања.

Име пројекта : LOA Coffee Cup, Име дизајнера : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Име клијента : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Пијем кафу и тацна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.