Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Столица

charchoob

Мултифункционална Столица Кубични облик производа одржава га стабилним и уравнотеженим у свим правцима. Штавише, тросмерна употреба производа у формалном, неформалном и пријатељском етикету могућа је само окретањем столица од 90 степени. Овај је производ дизајниран на начин да буде што лакши (4кг) узимајући у обзир све аспекте његове функционалности. Овај циљ је постигнут одабиром лаких материјала и сличних рамова како би тежина производа била што мања.

Име пројекта : charchoob, Име дизајнера : Arash Shojaei, Име клијента : Arshida.

charchoob Мултифункционална Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.