Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционални Намештај

Screw Chair

Мултифункционални Намештај У данашњем ризичном животу средња класа и део друштва са малим примањима су под најекономичнијим притиском и зато су више заинтересовани за једноставан, јефтин и употребљен намештај од елегантног дизајна. коришћења која повећавају потребу за вишенаменским производом. Главна употреба овог дизајна је столица. Измештањем делова столице који су се спајали вијцима, могли бисмо да имамо и другачију употребу попут стола и полица. Поред тога, делови столице се могу сакупљати у кутији која је главни део овог дизајна.

Име пројекта : Screw Chair, Име дизајнера : Arash Shojaei, Име клијента : Arshida.

Screw Chair Мултифункционални Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.