Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Меморијски Уређај За Меморију

MicroSDHC Plus One

Меморијски Уређај За Меморију Добитник Бронза А 'Десигн Авард, микро СДХЦ +1 користи се у паметним телефонима и преносним играчким уређајима. Са адаптером, Мицро СДХЦ + 1 се трансформише тако да је компатибилан попут СД картице за рачунарске таблете, диктафоне, фотоапарате и друге мултимедијалне уређаје. Меморијски конектор отпоран је на прашину, отпорност на екстремне температуре, отпорност на рђу, ударце, отпорност на сол и слатку воду, отпорност на алкохол, огреботине, аеродромску безбедност и отпорност на електромагнетну енергију.

Име пројекта : MicroSDHC Plus One, Име дизајнера : Derrick Frohne, Име клијента : Frohne.

MicroSDHC Plus One Меморијски Уређај За Меморију

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.