Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Меморијски Уређај За Меморију

MicroSDHC Plus One

Меморијски Уређај За Меморију Добитник Бронза А 'Десигн Авард, микро СДХЦ +1 користи се у паметним телефонима и преносним играчким уређајима. Са адаптером, Мицро СДХЦ + 1 се трансформише тако да је компатибилан попут СД картице за рачунарске таблете, диктафоне, фотоапарате и друге мултимедијалне уређаје. Меморијски конектор отпоран је на прашину, отпорност на екстремне температуре, отпорност на рђу, ударце, отпорност на сол и слатку воду, отпорност на алкохол, огреботине, аеродромску безбедност и отпорност на електромагнетну енергију.

Име пројекта : MicroSDHC Plus One, Име дизајнера : Derrick Frohne, Име клијента : Frohne.

MicroSDHC Plus One Меморијски Уређај За Меморију

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.