Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

The Empress

Прстен Фантастични лепотни камен - пироп - његова суштина доноси величину и свечаност. То је љепота и јединственост камена идентифицирала слику, која је намијењена будућем украсу. Постојала је потреба да се направи јединствени оквир за камен, који би га носио у ваздух. Камен је извучен даље од држаног метала. Ова формула је сензуална страст и привлачна сила. Било је важно задржати се класичног концепта, подржавајући модерну перцепцију накита.

Име пројекта : The Empress, Име дизајнера : Victor A. Syrnev, Име клијента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Прстен

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.