Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Намештај За Кућни Сто

Marken Desk

Намештај За Кућни Сто Визуелно лаган осећај овог елегантног, а опет јаког стола враћа нас у скандинавску школу дизајна. Непријатан облик ногу, начин на који се наслањају на предњи део готово попут госпарствене гесте поздрава, подсећа нас на силоуету племенитог човека са шеширом који поздравља даму. Радни сто нас поздравља да га користимо. Облик ладица, попут засебних удова стола, својим осећајем за обешање и персонализованим погледом испред, скенира собу попут будних очију.

Име пројекта : Marken Desk, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Намештај За Кућни Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.