Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бочни Сто

una

Бочни Сто бешавна интеграција је суштина унапред таблице. три јаворова облика спајају се да би испунила каљену површину стакла. производ интензивног разматрања материјала и њихових могућности, чврст и истовремено прозрачан по изгледу и невероватно лаган, не појављује се као отеловљење равнотеже и грациозности.

Име пројекта : una, Име дизајнера : Conor McDonald, Име клијента : conor mcdonald creative.

una Бочни Сто

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.