Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословна Зграда

FLOW LINE

Пословна Зграда Простор на лицу места је неправилан и закривљен због спољног зида зграде. Отуда дизајнер примењује концепт линија протока у овом случају са надом да ће створити осећај протока и коначно претворити у проточне линије. Прво смо срушили спољни зид поред јавног коридора и применили три функционална подручја. Користили смо проточну линију за циркулацију трију подручја, а линија протока је и улаз споља. Компанија је подељена у пет одељења, а ми користимо пет линија за њихово представљање.

Име пројекта : FLOW LINE, Име дизајнера : Kris Lin, Име клијента : .

FLOW LINE Пословна Зграда

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.