Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Графика За Кућу За Одмор

SAKÀ

Графика За Кућу За Одмор ПРИМ ПРИМ студио креирао је визуелни идентитет за пансион САКА, укључујући: назив и дизајн логотипа, графику за сваку собу (дизајн симбола, обрасце тапета, нацрте за слике на зиду, јастуке за јастуке итд.), Дизајн веб страница, разгледнице, значке, визиткаде и позивнице. Свака соба у пансиону САКА представља другачију легенду повезану са Друскининкајом (летовишким градом у Литви у којем се налази кућа) и околином. Свака соба има свој симбол као кључну реч из легенде. Ове се иконе појављују у унутрашњој графици и другим објектима који обликују њен визуелни идентитет.

Име пројекта : SAKÀ, Име дизајнера : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Име клијента : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Графика За Кућу За Одмор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.