Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Утоваривач На Котачима

Arm Loader

Утоваривач На Котачима Утоваривач који углавном ради на неуједначеним основама може узроковати возача озбиљну мучнину у кретању и такодје може да проузрокује брзи умор. Међутим, 'АРМ ЛОАДЕР' омогућава препознавање координатних тачака на тлу и помаже да возачко седиште буде стабилно и да не лута. Стога возачу помаже да се не осећа уморно и омогућава им да безбедно обављају свој посао.

Име пројекта : Arm Loader, Име дизајнера : Hoyoung Lee, Име клијента : DESIGNSORI.

Arm Loader Утоваривач На Котачима

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.