Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Градска Клупа

Eternity

Градска Клупа Две седеће клупе направљене од течног камена. Две робусне јединице пружају удобан и пријатан доживљај седења, а истовремено воде рачуна о стабилности система. Завршеци клупе постављени су на такав начин да неутралише и најмањи покрет. То је клупа која поштује постојећу инфраструктуру урбаног окружења. Уведена је једноставна инсталација на лицу места. Сидришта више нема, само испустите и заборавите. Пазите, вечност је близу. Ох да.

Име пројекта : Eternity, Име дизајнера : George Drakakis, Име клијента : Escofet.

Eternity Градска Клупа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.