Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бар Са Живом Музиком

Lido Cafe

Бар Са Живом Музиком Први спрат је доживљај под водом, а други спрат изнад воде. Подводно искуство укључује светлосне органе у позадини позорнице, ДМКС ЛЕД позадински осветљену стаклену траку са рибљим скалама, ДМКС ЛЕД светлеће фењере, спремнике за рибу у прозорима, а цео простор је осветљен светлима са ефектом Х2О. На другом спрату танке вертикалне траке огледала са насумичним размаком утиснуте су у зид шума. Ласерска светла и кретање огледају се у тракама огледала и преувеличавају осећај кретања, истовремено сугерирајући сунчеву светлост кроз дрвеће

Име пројекта : Lido Cafe, Име дизајнера : Mario J Lotti, Име клијента : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Бар Са Живом Музиком

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.