Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Уштеде Воде

Gris

Систем Уштеде Воде Смањење водних ресурса ових је дана проблем широм свијета. Лудо је што још увијек користимо питку воду за испирање тоалета! Грис је невероватно исплатив систем за уштеду воде који може да сакупи сву воду коју користите за време туширања. Ову прикупљену сиву воду можете поново користити за испирање тоалета, чишћење куће и одређене активности прања. На овај начин можете уштедјети најмање 72 литара воде по особи / дану у просечном домаћинству, што значи најмање 3,5 милијарди литара уштедене воде у таквој земљи са 50 милиона становника, као што је Колумбија.

Име пројекта : Gris, Име дизајнера : Carlos Alberto Vasquez, Име клијента : IgenDesign.

Gris Систем Уштеде Воде

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.