Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

xifix2base arm-chair-one

Фотеља Дизајн фотеље је заснован на потребном минимуму физике и материјала - реализује се једна бескрајна цев. Стабилност се постиже облику петље. Даљње конструкције и прикључци нису потребни. То је удобна фотеља без украса и додатних конструкција. Састоји се од металног сталка и седишта које омогућава различите материјале попут дрвета, метала, коже, тканине или ратана - напољу. Предвиђен је за опуштање као што су дневне собе, чекаонице, канцеларије и салони - изнутра и споља.

Име пројекта : xifix2base arm-chair-one, Име дизајнера : Juergen Josef Goetzmann, Име клијента : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Фотеља

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.