Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

xifix2base arm-chair-one

Фотеља Дизајн фотеље је заснован на потребном минимуму физике и материјала - реализује се једна бескрајна цев. Стабилност се постиже облику петље. Даљње конструкције и прикључци нису потребни. То је удобна фотеља без украса и додатних конструкција. Састоји се од металног сталка и седишта које омогућава различите материјале попут дрвета, метала, коже, тканине или ратана - напољу. Предвиђен је за опуштање као што су дневне собе, чекаонице, канцеларије и салони - изнутра и споља.

Име пројекта : xifix2base arm-chair-one, Име дизајнера : Juergen Josef Goetzmann, Име клијента : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Фотеља

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.