Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Osaka

Ресторан Смештен у суседу Итаим Биби (Сао Пауло, Бразил), Осака поносно показује своју архитектуру, нудећи интиман и удобан амбијент у својим различитим просторима. Вањска тераса поред улице представља улаз у зелено и модерно двориште, спој унутрашњости, екстеријера и природе. Приватна и софистицирана естетика материјализована је употребом природних елемената као што су дрво, камење, гвожђе и текстил. Ламелла кровни систем са слабим осветљењем и решеткама од дрвета пажљиво су проучавани како би се комплетирао хармонизујући дизајн ентеријера и створили различити амбијенти.

Име пројекта : Osaka , Име дизајнера : Ariel Chemi, Име клијента : Osaka.

Osaka  Ресторан

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.