Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Lohas

Ресторан Бројач побуне урбаном ритму. База се налази у прометној раскрсници. Цјелокупни просторни план има за циљ да створи благи и устаљени темпо, као да потиче вријеме да се успори и у овом брзом урбаном животу ужива у сваком тренутку овдје и сада. Отворени простор, како је формиран, средњим планирањем, дели простор на основу различитих функционалности. Заслони слични тотему додају благом просторном амбијенту одређену разиграност.

Име пројекта : Lohas, Име дизајнера : Yu-Wen Chiu (Vita), Име клијента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Ресторан

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.