Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

pleasure

Ресторан Задовољство живјети животом умјетности. Проширење и наставак. Преко проширења плафонских облика и подних ширина, и њихове конзистентне обрисе контура, која се овде усправља или затамњује, одражава силу акције која обухвата врхове и долине у животу. Док слојевити амбијент тече и претвара се у акцију, слике лепоте се причају у простору. Свемирска кабина је течна и прозирна, истовремено задржавајући преграде разних преграда. Са генијалним распоредом простора, приватност може постојати и у пределама.

Име пројекта : pleasure, Име дизајнера : Yu-Wen Chiu (Vita), Име клијента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Ресторан

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.